• Simple
  • Safe
  • High quality

MADE TO ORDER

sparus.designs@gmail.com

Svi proizvodi se izrađuju prema narudžbi!

Prije kupnje pročitajte o sigurnosti i kvaliteti proizvoda.

 

Senzorni Comfort Gricko Zeko

Igračka jastučić od provjerenih eko i organskih materijala bez plastike, mikroplastike, čavlića, žice i opasnih dijelova. Praktična i ekološki prihvatljiva alternativa plastičnim igračkama.

Naš Comfort Gricko zeko potaknut će razvoj Vaših bebica i osigurati Vašim mališanima puno maženja. Visok je 25 cm, punjen antialergijskim punjenjem i periv u perilici kako bi uvijek bio spreman za igru.

Zeko se izrađuje prema narudžbi i svaki od njih je unikat.

 

Eko ukras za zid - zastavica

Proizvod od provjerenih eko i organskih materijala bez plastike, mikroplastike, čavlića, žice i opasnih dijelova. Praktična i ekološki prihvatljiva alternativa umjetnim dekoracijama i plastičnim okvirima.

Vezana lađarskim vrznim čvorom, snažna je, moderna i prilagodljiva dekoracija koju možete personalizirati imenom osobe ili nazivom apartmana ili firme.

 

Blazinice za lice

Sparus blazinice za lice su Zero Waste proizvod od provjerenih eko i organskih materijala i praktična i ekološki prihvatljiva alternativa ostalim vrstama blazinica.

Šivane od dva sloja organskog pamuka višestruko su iskoristive i perive i nježne čak i za osjetljivu kožu.

Dolaze u dimenzijama 10x10cm, u paketu od 10 komada kako bi bezbrižno cijeli tjedan njegovali svoje lice.

 

Krpice za brisanje

Sparus platnene krpice za brisanje su Zero Waste proizvod od provjerenih eko i organskih materijala i praktična i ekološki prihvatljiva alternativa svim vrstama vlažnih maramica. Možete ih koristiti za brisanje površina u kućanstvu, za održavanje osobne higijene, za čišćenje lica ili dječjih guza i obraščića. Posebno su pogodne za osjetljivu kožu, za brzo rješavanje zdravstvene tegobe poput mučnine u autu i brzo osvježavanje tijela.

Šivane od dva sloja organskog pamuka i višestruko su iskoristive i perive i nježne za osjetljivu kožu.

Pakiranje sadrži 4 krpice koje dolaze u običnoj ili senzornoj varijanti. 

Dimenzije krpica su oko 24x24 cm