• Jednostavno
  • Kvalitetno
  • Povoljno

Pozdrav dragi početnici!

 

Nakon puno truda i strpljenja uloženih u ostvarenje poticaja za samozapošljavnaje i otvaranja obiteljskog obrta, započela sam svoju priču u svijetu poduzetništva. U mnogim koracima i na puno mjesta pokušali su me obeshrabriti, ali uspjela sam spojiti obitelj i djelatnosti koje volim i već dugo živim - grafički i web dizajn, izdavanje publikacija, savjetovanje i proizvodnju. To znači samo jednu stvar - trud se isplati!

Vjerujte u sebe!

Usluge savjetovanja i vizualnog dizajna za početnike koje nudim su sve ono što sam prošla kroz cijeli ovaj proces pokretanja malog kućnog obiteljskog posla - od ideje do vizualnog izgleda našeg malog biznisa.

Sve svoje stručno iskustvo i vještine stekla sam uz visoko stručno obrazovanje za menadžera uredskog poslovanja. Uz dugogodišnje iskustvo nakon škole grafičkog i web dizajna, uređivanja novina i knjiga posvetila sam se i svojoj maloj strasti - izradi portfolio web stranica.

 

Sve svoje znanje i iskustvo želim prenijeti Vama - malom poduzetniku i početniku!

 

Želim Vam pomoći u prvim koracima prema prezentaciji Vašeg brenda, a to je web stranica koja bi trebala pokazati Vaše najbolje usluge i proizvode. Izrada portfolio web stranice u jednoj od vodećih europskih web platformi Webador najjednostavniji je i najpovoljniji način da to postignete.


Usluge dizajna:


Dizajn i održavanje portfolio web stranice

Vizualni dizajn fotografija proizvoda i tekstova

Infografike proizvoda i usluga

Edukacija o nastavku održavanja web stranice

Izrada prezentacija

Oblikovanje dokumenata

 

 

Paket Sparus Start

je kompletno rješenje idealno za manje tvrtke sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga koje nemaju potrebu za čestim izmjenama sadržaja.

 

Paket Sparus Start uključuje:

▪️Besplatna izrada loga .jpg i .png 

▪️grafički dizajn web stranice

▪️izrada do 10 statičkih web stranica

▪️fiksni izlog (galerija proizvoda ili usluga)

▪️osnovne SEO postavke za pojedinu stranicu

▪️kreiranje Vašeg vlasništva i login podataka

▪️edukacija i priručnik o samostalnom nastavku rada

 

Cijena Sparus Start paketa : 180€ (1356,12kn)

 

Paket Sparus Flow

je kompletno rješenje idealno za manje tvrtke sa stalnom ponudom proizvoda ili usluga koje imaju potrebu za mjesečnim ažuriranjem proizvoda, fotografija i usluga.

 

Paket Sparus Flow uključuje:

▪️Besplatna izrada loga .jpg i .png

▪️grafički dizajn web stranice

▪️izrada do 10 statičkih web stranica

▪️fiksni izlog (galerija proizvoda ili usluga)

▪️osnovne SEO postavke za pojedinu stranicu

▪️kreiranje Vašeg vlasništva i login podataka

▪️6 mjeseci ažuriranja proizvoda, fotografija i tekstova 2 puta mjesečno

▪️priručnik o samostalnom nastavku rada

 

Cijena Sparus Flow paketa : 530€ (3993,02kn)

 

Paket Sparus Logo

Osnovni paket izrade loga u formatima .jpg .pdf i .png koji će zadovoljiti potrebe printa na manje do srednje formate. U paket je uključen dizajn loga do tri idejna rješenja. Nakon odabrane verzije moguće su do dvije korekture odabranog rješenja. Logo dolazi u veličini 1:1 kako bi zadovoljio sve oblike profilnih fotografija na društvenim mrežama.

 

Cijena Sparus Logo paketa : 65€ (489,45kn)

 

Paket Sparus Logo +

Prošireni paket izrade loga u formatima .jpg .pdf i .png koji će zadovoljiti potrebe printa na manje do srednje formate. U paket je uključen dizajn loga do tri idejna rješenja. Nakon odabrane verzije moguće su do dvije korekture odabranog rješenja. Logo dolazi u veličini 1:1 kako bi zadovoljio sve oblike profilnih fotografija na društvenim mrežama. Ovaj paket je proširen infografikama prema vašim potrebama i u skladu s vašim društvenim mrežama. Najtraženije infografike su za interne dokumente, cjenike, naslovne fotografije društvenih mreža i oglasne fotografije. 

 

Cijena Sparus Logo + paketa : 95€ (715,35kn)

 

Paket Sparus Card

U paket je uključen dizajn posjetnice ili neke druge kartice do tri idejna rješenja uz Vaš logo. Nakon odabrane verzije moguće su do dvije korekture odabranog rješenja. Moguće je odabrati jednostranu ili dvostranu karticu. Dizajn se isporučuje u .pdf .eps .jpg formatu koji će zadovoljiti potrebe printa na manje do srednje formate.

 

Cijena Sparus Card paketa : 35€ (263,55kn)

 


Individualni paket usluga

Ako želite manji ili veći paket usluga kontaktirajte me i rado ću kreirati vaš individualni paket.