• Jednostavno
  • Kvalitetno
  • Povoljno

Tko je Sparus Design- virtualni asistent za kreativnu podršku?

Sparus Design je obrt (samozaposlena osoba) koji vam pruža kreativne i administrativne usluge. Svoja znanja i vještine koristim kako bi pomogla poduzetnicima kreirati njihov vizualni dojam. Cilj mojih usluga je pomoći vam da se fokusirate na svoje usluge i proizvode, a postavljanje vizualnog dojma, zapošljavanje zaposlenika i administrativnu organizaciju prepustite meni.

Kako funkcionira moj rad?

Usluge za vas obavljam isključivo virtualno (online) iz vlastitog prostora i uz vlastita sredstva za rad, opremu i troškove.

Uz sva znanja i vještine jedan od najvažnijih dijelova poslovanja je transparentnost i dobra organizacija i komunikacija.

Putem kvalitetnih aplikacija i programa organiziram i pratim sve svoje projekte, zadatke i radne sate kako bi imali točan i detaljan uvid u obavljanje vaših zahtjeva i cijenu koju plaćate.

Vaša korisnička podrška

Besplatne konzultacije i pisana korisnička podrška tijekom obavljanja vašeg zahtjeva podrazumjijeva se i dostupna je kad god ju trebate u skladu s mojim vremenskim mogućnostima. Po potrebi i uz predhodnu najavu, dostupna je i usmena korisnička podrška, kao i poslovni sastanak uživo.

Cijene mojih usluga

Cijene svake virtualne asistencije ovise od dogovoru između mene i klijenta. Ovise o tome da li se radi o projektu, unaprijed dogovorenoj tjednoj ili mjesečnoj usluzi ili se plaća po radnom satu. Cijena također ovisi o potrebnom znanju, vještinama i kompleksnosti zadatka. Cijene radnog sata i preporučenih paketa nalaze se u cijeniku ili na pojedinačnim stranicama usluge koju trebate.