• Simple
  • Safe
  • High quality

Sparus Comfort Quality and Safety


Osjetljiva i reaktivna koža

 

Ljepota, svestranost i praktičnost najbolji su opis naših divnih, potpuno nježnih proizvoda! Svi naši proizvodi pogodni su za osjetljivu i reaktivnu kožu i jednostavni za održavanje.


Poseban i detaljan odabir čini naše najprozračnije tkanine jednim od najjačih i najudobnijih. Pamuk stvara osjećaj svježine po toplom vremenu i udobnosti i topline zimi, dok je prepoznatljiva čvrstina lana nešto na što ćete se uvijek moći osloniti. 

Sparus Comfort zero waste

 

Svi naši proizvodi imaju misiju smanjenja otpada i plastike u Vašem domu. Osmišljeni su da Vam budu potpora i saveznik u Vašim svakodnevnim izazovima. Kolekcija za higijenju Atopic njeguje i čuva Vašu kožu, dok ostali proizvodi osiguravaju Vašoj djeci komfor i sigurnost u slučaju zdravstvenih tegoba kao što su mučnine u autu
i probavni ili menstrualni grčevi. 


Dizajn i funkcionalnost naših senzornih jastuka i zidnih ukrasa jedinstveni su i unikatni. Osim što su napravljeni bez otpada, osigurat će Vašoj djeci potreban komfor i sigurnost, a Vama praktičnost.

Naš Comfort Gricko senzorni jastučić potaknut će razvoj Vaših bebica, dok će naš Comfort Gricko zeko osigurati puno maženja. Jastučić i zeko izrađuju se prema narudžbi i svaki od njih je unikat.


Kvaliteta i sigurnost materijala

 

Sve naše tkanine kupljne su u Europskoj uniji i kod provjerenih i certificiranih dobavljača i proizvođača.

 

Tkanine i materijali koje koristimo za naše proizvode obilježeni su GOTS i Ökotex Standard 100 certifikatom . 

 

Organske tkanine mogu biti označene kao GOTS certificirane samo ako su svi kriteriji Globalnog standarda za organski tekstil testirani na licu mjesta dobavljača. Ovo ispitivanje provodi priznato i odobreno certifikacijsko tijelo svake godine. Samo ako je revizija bila uspješna, GOTS certifikat vrijedi još godinu dana. 

 

Organske tkanine koje koristimo certificirane su duž cijelog tekstilnog lanca - od pamučnih vlakana, preko svih proizvodnih procesa kao što su tkanje ili pletenje, bojenje i tisak, pa sve do našeg dobavljača.

 

Sastav ringova testiran na toksine i teške metale. Zadovoljavaju sigurnosni standard. Testirani na institutu: https://www.sgs.com/ prema protokolu:

https://www.sgs.com/en/news/2017/04/safeguards-06517-iec-publishes-two-test-standards

Nosivost ringova testirana na deformacije uz upotrebu od 86 kilograma. Testirani na institutu: https://att.sze.hu/home-1