• Simple
  • Safe
  • High quality

Izjava o privatnosti / Privacy


1. Kontakt forma

Sparus Design prikuplja osnovne kontakt podatke (Ime, E-mail adresa) prilikom svakog ispunjenja forme. Podaci se prikupljaju u svrhu pružanja povratnih informacija na upite u vezi usluga i proizvoda koje Sparus Design pruža. Kao takvi, podaci se neće koristiti u druge svrhe, niti će pristup istima imati osobe i organizacije izvan obrta Sparus Design.

2. Druge mrežne stranice

Ova politika zaštite privatnosti ne obuhvaća poveznice na ovoj mrežnoj stranici koje vode na druge mrežne stranice. Te druge mrežne stranice nisu obvezane ovom politikom privatnosti te, ako imate pitanja kako neka druga mrežna stranica koristi vaše podatke, trebate provjeriti njihovu politiku privatnosti.

3. Pristup Vašim osobnim podacima

Imate pravo na pristup, ispravak, brisanje ili protivljenje korištenja vaših osobnih podataka koji se nalaze kod nas. Ako ne želite da se Vaši podaci čuvaju, kontaktirajte nas na e-mail sparus.designs@gmail.com

4. Kolačići

Ova mrežna stranica koristi kolačiće u svrhu praćenja statistike i analitike posjeta, kako bi se dodatno poboljšale usluge i mogućnosti mrežne stranice.